Marjolein Hamer

Marjolein Hamer klein

Coach, trainer, spreker.

Ze werkt aan veerkracht en transparantie, zachtheid en lichtheid. Voelen, horen, ruiken, zien…. Niet alleen door “praten over” maar vooral door “ervaren”. Geeft liever ruwe brokken dan materiaal dat “af” is. Houdt van de imperfectie en tegenstrijdigheden. Creëert donzige plaatsen waar de ziel zich kan nestelen.

Inmiddels coacht ze 25 jaar mensen individueel en in teams.
Daarnaast is ze spreker op conferenties, zoals She Speaks , teamdagen en netwerkbijeenkomsten.

Dit doet ze o.a. vanuit werkervaring opgedaan achter de bar bij een theatercafé, als looptrainer en als leidinggevende bij een welzijnsinstelling. Vanaf 1995 tot 2000 heeft ze gewerkt als coach, trainer en organisatie adviseur bij KPMG. Daarna is zij gestart met haar eigen bedrijf ,werkt ze al een aantal jaar als freelancer voor Publiek Domein en de laatste 2 jaar is ze mede-ontwikkelaar van retraites (in Italië en Nederland) geïnspireerd vanuit de filosofie en het gedachtengoed van Benedictus van Nurcia (6e eeuw).

Marjolein Hamer studeerde Latijns-Amerika studies aan de Universiteit van Utrecht en is bij de Universiteit van Wageningen afgestudeerd als Communicatietrainer bij Frank Oomkes. Tijdens en na haar univeritaire studie heeft ze een therapie opleiding (Transaktionele Analyse) gedaan, een HBO opleiding Maatschappelijk Werk afgerond en vakken gedaan bij de Universiteit van Humanistiek.  Naast deze studies heeft ze cursussen gevolgd op het gebied van Theater, Improvisatie en Dans (Salsa).

Ze heeft een looptrainersopleiding gevolgd bij Aart Stigter.
Eind 2012 heeft ze een opleiding tot yogadocent afgerond en op dit moment is ze bezig met een opleiding Somatic Experiencing gebaseerd op de inzichten van Peter Levine.

Bekijk de CV van Marjolein-Hamer.